Aktuelt

Nyhetsbrev nr 10 – vinter 2021

Her kommer årets første nyhetsbrev, med ord fra presidenten, aktuelle artikler, og ikke minst informasjon om vår 4 konferanse, som finner sted i Oslo i …

Les mer →

Nyhetsbrev nr 9 – Vår 2020

Med dette nyhetsbrevet ønsker vi nye og gamle medlemmer alt godt i disse krevende tider. Det er en spesiell tid for oss alle, og kanskje spesielt for de mammaer og pappaer vi møter i vår kliniske praksis. Å skulle føde i disse tider er svært krevende.

Les mer →

Nyhetsbrev nr 8 – Vår 2019

Gjennom 2018 har vi jobbet jevnt og trutt, men litt i det stille. Det har vært noen endringer i styret, både gamle og nye gått både inn og ut.

Les mer →

Nyhetsbrev nr 7 – Julen 2017

På tampen av året kommer det et lite nyhetsbrev, for å informere om at ENDELIG ligger PP-filene fra konferansen vår i oktober på vår nettside.

Les mer →

Nyhetsbrev nr 6 – Februar 2017

12. og 13. oktober 2017 arrangerer Nordisk Marcé konferanse i Sverige, med internasjonale og nordiske bidragsytere. Hold av datoen, og følg med på hjemmesiden og Facebook for mer info. Temaet for konferansen er För bättre perinatal psykisk helse.

Les mer →

Nyhetsbrev nr 5 – Mars 2016

Høsten 2016 arrangerer Marcé Society konferanse i Melbourne i Australia. Det er fortsatt mulig å sende inn abstract, og dersom abstractet godtas, kan det være …

Les mer →